Betrouwbare incassopartner

Uit onderzoek blijkt dat meerdere incassobureaus zich schuldig maken aan fraude. Deze conclusie wordt getrokken naar aanleiding van een onderzoek dat is ingesteld naar incasso- en deurwaarderskantoren die failliet zijn gegaan. Uit faillissementsverslagen blijkt dat deze bureaus voor opdrachtgevers geincasseerde gelden niet afdragen. Hierdoor wordt een groot aantal bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren gedupeerd. 

Deze bedrijven staan niet onder toezicht. Iedereen kan een incasso-organisatie starten. Het wordt dan ook hoog tijd dat incassokantoren zich dienen te onderwerpen aan een wettelijk geregeld toezicht. 

Heeft u een openstaande vordering en wilt u deze ter incasso uit handen geven? Doe dan alleen zaken met een betrouwbaar incassobureau. Een kantoor dat onder toezicht is onderworpen. Bij Te Biesebeek Advocaten in Zwolle bent u daarvoor aan het goede adres. Een kantoor die zich naast de algemene advocatenpraktijk toelegt op de incassopraktijk. Een praktijk die zich heeft ontwikkeld doordat het kantoor steeds meer signalen van haar zakelijke relaties bereikten dat zij ontevreden waren over hun incassokantoor omdat:

- geincasseerde gelden niet worden afgedragen;

- men niet op de hoogte wordt gehouden;

- men door de debiteur met een kluitje het riet werd ingestuurd;

- het kantoor niet de juridische instrumenten tot haar beschikking heeft om te kunnen incassereren;

- bij geen resultaat alsnog een gerenommeerd kantoor moest worden ingeschakeld met als gevolg onnodige kosten en onnodig tijdverlies.

Door Te Biesebeek Advocaten worden vordering daadkrachtig en efficient geincasseerd. Opdrachtgevers kunnen ontwikkelingen in hun incassodossier online volgen. Geincasseerde gelden worden onverwijld aan opdrachtgevers afgedragen. En als advocatenkantoor beschikt zij over de instrumenten om openstaande vorderingen daadwerkelijk te verhalen. En door haar jarenlange ervaring laat zij zich niet meer door allerhande smoesjes van debiteuren met een kluitje het riet in sturen......Kortom, openstaande vorderinge incasseren? Alles pleit voor Te Biesebeek Advocaten.