Incassobureau en gerechtelijke incassoprocedure

Heeft u uw debiteur al meerdere keren verzocht de openstaande factuur te betalen en is dit nog steeds niet gebeurd? Schakel dan het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten in. In principe probeer wij altijd een gerechtelijke procedure te voorkomen. Leidt het minnelijke incassotraject niet tot het gewenste resultaat? Dan kunnen de advocaten van Te Biesebeek Advocaten snel schakelen en gerechtelijke incassoprocedure starten.

Minnelijke incassotraject

Het minnelijke incassotraject houdt in dat we ervoor zorgen dat de debiteur overgaat tot betaling zonder tussenkomst van een rechter. Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten benadert uw debiteuren op een professionele wijze, zodat u een goede klantrelatie behoudt.

Gerechtelijke incassoprocedure

Omdat ons incassobureau onderdeel is van Te Biesebeek Advocaten kunnen wij een gerechtelijke procedure voor u verzorgen wanneer de betaling uitblijft. Een van de grote voordelen hiervan is dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een advocaat. Bovendien zijn wij op de hoogte van uw situatie en kunnen wij de zaak zo snel mogelijk tot een goed einde brengen. U bespaart tijd en geld.