Wat is een incassobureau?

Wat is een incassobureau? Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van een schuldeiser openstaande vorderingen tracht te innen. Dat kunnen diverse schulden zijn. Denk hierbij aan openstaande facturen voor geleverde goederen of diensten, een geldlening, huurvorderingen en zelfs onbetaalde nutsvoorzieningen. Er zijn incassobureaus die onafhankelijk werken en incassobureaus die samenwerken met deurwaarders en advocaten. Ook kan een incassobureau onderdeel zijn van een advocatenkantoor.

Neem contact op

Alles onder één dak

Incassobureaus kunnen ook verwijzen naar advocaten die een rechtszaak kunnen aanspannen. Bijvoorbeeld wanneer na diverse maatregelen de betalingen uitblijven. Een advocaat kan dan een gerechtelijke (incasso)procedure starten. Wanneer een incassobureau onderdeel is van een advocatenkantoor, kunnen er direct juridische stappen worden genomen. Dat bespaart u tijd en geld!

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten

Incassobureau Te Biesebeek is onderdeel van Te Biesebeek Advocaten. Dat betekent dat wanneer een incassovordering niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, wij dit snel en eenvoudig over kunnen dragen aan onze advocaten. Daarnaast kunt u ook voor andere situaties onze juridische hulp inschakelen. U kunt om diverse redenen juridische hulp nodig hebben. Denk aan het opstellen of controleren van contracten, ontslag, geschillen omtrent de uitleg van een overeenkomst of een geschil met de overheid. Heeft u juridische hulp nodig? Onze advocaten werken in uiteenlopende rechtsgebieden. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Agrarisch recht
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed
  • Bestuursrecht
  • Contractenrecht
  • Erfrecht
  • Milieurecht

Een incassobureau nodig?

U weet nu wat een incassobureau is. Wilt u van onze hulp gebruik maken? Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten heeft jarenlange ervaring op het gebied van het innen van openstaande vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de openstaande facturen door uw debiteuren worden betaald. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door te bellen naar 038 – 422 30 20, een e-mail te sturen naar info@tebiesebeek.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.