Incassobureau inschakelen

Soms is er geen andere manier: u moet een incassobureau inschakelen. Meerdere malen heeft u uw klant gewezen op zijn openstaande rekeningen. Deze belofte wordt, tot uw frustratie, niet nagekomen. Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten kan u dan op een verantwoorde wijze verder helpen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom een incassobureau inschakelen?

Er zijn verschillende redenen om voor een incassobureau te kiezen. In de eerste plaats besteedt u het traject uit aan mensen die verstand van het vak hebben. Onze experts weten namelijk precies hoe ze debiteuren het beste aan kunnen pakken. In meeste gevallen ook met behoud van een goede relatie. Daarnaast weten ze razendsnel te schakelen, waardoor er aan uw kant geen tijd verloren gaat. Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten inschakelen is dus de beste oplossing voor de afhandeling van openstaande vorderingen.

De kosten van een incassobureau

Geld terugvorderen van debiteuren kost tijd én geld. Bij Te Biesebeek Advocaten vinden wij het dan ook niet vreemd als u twijfelt over het inschakelen van een incassobureau. Wij zijn echter van mening dat debiteuren aansprakelijk zijn voor de kosten die wij maken in ons traject. Om die reden werken wij volgens het no cure, no pay-principe. Naast een gering bedrag voor dossierkosten, betaalt u in de buitengerechtelijke fase geen kosten. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen. Komt u vaker in aanraking met debiteuren? Bespaar dan op incassokosten en maak gebruik van onze strippenkaart wanneer u het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten wilt inschakelen.

De speerpunten van Te Biesebeek Advocaten

Succesvol en op verantwoorde wijze incasseren. Dat vinden wij bij het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten zeer belangrijk. Dat betekent in de eerste plaats dat wij aansturen op een snelle afhandeling van openstaande bedragen. Daarnaast benaderen onze ervaren medewerkers uw debiteuren altijd op een professionele wijze. Blijft de betaling na ons contact echter uit? Dan hebben wij uitstekende advocaten die over kunnen gaan tot juridische stappen. Zo scheelt het inschakelen van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten u en uw bedrijf veel tijd.

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten inschakelen

Heeft uw organisatie te maken met één of meerdere debiteuren? Dan is het wellicht tijd om het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten in te schakelen. Onze medewerkers staan gegarandeerd voor u klaar. Heeft u een vraag? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 038 - 422 30 20 of door een bericht te sturen naar info@tebiesebeek.nl. Veel klanten gingen u tot grote tevredenheid voor. Bekijk de referenties van deze klanten over het inschakelen van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten hier.