Uw Incassopartner

U heeft wel wat anders te doen dan achter uw geld aanzitten. Daarom is het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten er voor u! We hebben alle juridische knowhow in huis om zelfs het meest slepende incassotraject snel en daadkrachtig tot een einde te brengen.

Wanneer een debiteur in het uiterste geval weigert over te gaan tot betaling, kunnen onze advocaten – in tegenstelling tot de meeste incassobureaus – meteen overgaan tot beslaglegging.

Maar zover komt het in de meeste gevallen gelukkig niet: onze professionele, respectvolle incasso aanpak is in de regel voldoende om uw debiteuren alsnog hun rekening te laten voldoen. En u behoudt gegarandeerd uw waardevolle relatie met uw klant.

No cure, no pay

In het minneljik traject wordt geïncasseerd op basis van het beginsel 'no cure no pay'. Leidt het minnelijke traject niet tot voldoende resultaat en is een procedure onvermijdelijk: dan maken wij op voorhand heldere en duidelijke afspraken over de kosten. 

Schakel het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten vandaag nog in!

Wij hebben al veel bedrijven en particulieren in Zwolle, Kampen, Dronten, Meppel, Ommen, Lelystad, Genemuiden, Harderwijk, Emmeloord, Hardenberg, Almere, Dalfsen, Apeldoorn, Hoogeveen, Raalte, Deventer, Hasselt en omgeving succesvol kunnen helpen!