Incassobureau Zwolle

Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten is gespecialiseerd in het innen van vorderingen.

Te Biesebeek Advocaten incasseert openstaande rekeningen in opdracht van diverse bedrijven en particulieren. Niet alleen voor opdrachtgevers uit Zwolle en omgeving. Uit heel Nederland weten opdrachtgevers het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten te vinden om hun vorderingen op een succesvolle wijze te laten incasseren.

Neem contact op

“In geval van wanbetaling treffen wij direct maatregelen”

Betalen uw debiteuren niet? Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten helpt!

Dagelijks is het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten bezig met het incasseren van vorderingen. Wij trachten zonder tussenkomst van een rechter een betaling af te dwingen, dit door schriftelijk en telefonisch contact met de debiteur. Denk hierbij aan betalingsherinneringen, betalingsverzoeken, sommaties en met het eventueel treffen van een betalingsregeling.

In het geval van wanbetaling gaat het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten in overleg met de opdrachtgever over tot het treffen van gerechtelijke maatregelen.

Wanneer een debiteur de vordering om diverse redenen niet kan voldoen, gaan wij met hem in gesprek en kan het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten eventueel een betalingsregeling treffen of een overeenkomst sluiten.

De vordering kan worden betwist of ter discussie worden gesteld. Is dit onterecht, dan prikken wij door ‘de smoesjes’ van de debiteur heen. Is dit terecht, dan gaan wij in overleg met de schuldeiser en de debiteur zoeken naar een passende oplossing.

Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten int openstaande vorderingen in opdracht van diverse bedrijven, non-profit instellingen en particulieren.

 

Teruggaaf vanwegen oninbare vorderingen

Over de facturen die u naar uw klanten stuurt, moet u direct btw betalen. Heeft uw klant de factuur niet betaald? Dan kunt u de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Bezoek de website van de Belastingdienst voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten. Bovendien kan ook uw liquiditiet onder druk komen te staan wanneer uw klant de factuur niet heeft betaald. Dat is vervelend, want u moet uw leveranciers ook betalen. Het incassobureau bij Zwolle van Te Biesebeek Advocaten helpt u bij het innen van de openstaande vorderingen.

Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten inschakelen?

U kunt het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten op het moment dat u zelf geen mogelijkheden meer ziet om het openstaande bedrag van uw schuldenaar te innen.

Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten incasseert het openstaande bedrag voor u: eerst in der minne en waar nodig langs gerechtelijke weg. Is directe actie geboden, ondermeer middels beslaglegging, dan kunnen wij meteen schakelen. De debiteur wordt aangesproken op vergoeding van de kosten.

Het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten brengt u het optimale incassoresultaat. Wij behalen, bij voorkeur zonder inzet van kostbare en tijdrovende wettelijke drukmiddelen, het beste incassoresultaat met lage incassokosten en een korte incassoprocedure.

Een team van ervaren en deskundige mensen staat voor u klaar bij het incassobureau in Zwolle van Te Biesebeek Advocaten!