Hoe kan ik een betalingsregeling treffen?

Heeft u een brief van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten ontvangen en kunt u het gehele bedrag niet ineens betalen? Dan kunt u een betalingsregeling voorstellen. U kunt uw betalingsvoorstel per e-mail (info@tebiesebeek.nl) of per post (Dobbe 73, 8032JX Zwolle), aan ons toezenden of telefonisch contact met ons opnemen (038 - 422 30 20). Enkel betalingsvoorstellen voorzien van concrete termijnbedragen en betaaldata worden in behandeling genomen.

Een schuldeiser is niet verplicht om met een betalingsvoorstel in te stemmen. In beginsel dient de vordering  ineens te worden voldaan. Of met het door u gepresenteerde voorstel wordt ingestemd, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de redelijkheid van het voorstel, de periode dat de vordering reeds onbetaald wordt gelaten en de bereidheid van de schuldeiser.

Nadat uw (gespecificeerde) voorstel van een betalingsregeling is ontvangen, zullen wij u berichten of met het voorstel wordt ingestemd, dan wel of het voorstel wordt afgewezen. Ook is het mogelijk dat u een tegenvoorstel van ons ontvangt. Wanneer met het voorstel wordt ingestemd, zal de betalingsregeling schriftelijk aan u worden bevestigd.

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten heeft al veel bedrijven en particulieren in ZwolleKampenDrontenMeppelOmmenLelystadGenemuidenHarderwijkEmmeloordHardenbergRaalteDeventerHasselt en omgeving succesvol kunnen helpen.