Waarom een incassobureau inschakelen?

Waarom een incassobureau inschakelen? Indien uw debiteuren uw rekeningen niet betalen, heeft dit invloed op uw liquiditeit. Door tijdig een incassobureau in te schakelen, kunt u voorkomen dat uw onderneming liquiditeitsproblemen krijgt waardoor u niet aan uw betalingsverplichting kunt voldoen. Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten incasseert openstaande vorderingen succesvol op een daadkrachtige, professionele manier. Het behouden van uw klanten staat hierbij centraal.

Gerechtelijke procedure bij uitblijven betaling

Soms komt het voor dat een betaling, ondanks de diverse maatregelen die zijn genomen in het buitengerechtelijke proces, uit blijft. In dat geval kan er overgegaan worden tot juridische stappen. Te Biesebeek Advocaten kan deze gerechtelijke procedure direct voor u starten.

No cure, no pay in buitengerechtelijke fase

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten werkt in de buitengerechtelijke fase op basis van ‘no cure, no pay’. Op een gering bedrag voor dossierkosten na, hoeft u in deze fase niet op extra kosten te rekenen.

Meer informatie over het inschakelen van een incassobureau

Wilt u meer informatie ontvangen over het inschakelen van een incassobureau of het innen van openstaande vorderingen door het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten? U kunt contact met ons opnemen via info@tebiesebeek.nl of 038 – 422 30 20.