Vordering uit handen geven

Blijven uw betalingen uit, zelfs na het verzenden van een sommatie?
Dan kunt u de vordering uit handen geven aan het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten.

“Vergroot de kans op succesvol incassoresultaat”

Wanneer u ervoor kiest om uw vordering uit handen te geven aan een incassobureaugerechtsdeurwaarder of advocaat, is de kans op een succesvol incassoresultaat aanzienlijk groter.

Zelf kunt u de kans op succesvol incassoresultaat vergroten door een goed incassodossier bij te houden van uw debiteuren. Hierin bevinden zich kopieën van de verzonden facturen, herinneringen, aanmaningen en ingebrekestellingen. Verder wordt hierin alle correspondentie met betrekking tot de vordering bijgehouden.

Debiteurenbeheer

Wanneer er te lang gewacht wordt met het uit handen geven van een vordering bestaat de kans dat de vordering verjaard is. Om dit te voorkomen is een goed georganiseerd debiteurenbeheer van groot belang.

Wanneer dit wegens tijdsgebrek niet mogelijk is, kunt u ervoor kiezen om uw debiteurenbeheer uit te besteden aan het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten.

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten reageert altijd snel en alert waneer u er voor kiest om een vordering uit handen te geven. Hoe sneller er stappen ondernomen worden hoe groter de kans op succesvolle incassering. Op tijd uw vordering uit handen geven bespaart u tijd en energie én verhoogt uw incassoresultaat.

Pre-incasso

U kunt in plaats van direct de gehele vordering uit handen geven, ook kiezen voor de pre-incasso service van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten.

Door middel van incasso stickers voorzien van het Te Biesebeek Advocaten-logo kunt u extra druk uitoefenen op uw wanbetalers. Hierdoor blijven de kosten voor uw debiteuren beperkt, dit komt de verstandhouding en klantrelatie met uw debiteur ten goede.

Wanneer de pre-incasso maatregelen geen effect hebben kunt u de gehele vordering uit handen geven aan het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten.

Onderdeel advocatenkantoor

De meeste incassobureau’s kunnen niet meer doen dan uzelf, zij nemen in principe alleen uw werk uit handen. Wanneer zij te maken krijgen met wanbetaling moeten ook zij hun werkzaamheden uitbesteden aan gerechtsdeurwaarders of advocaten.

Bij het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten is dit niet het geval. Hierdoor kunnen wij in geval van wanbetaling spoedig overschakelen op het nemen van vervolgmaatregelen: het leggen van beslag, het opstarten van een procedure of het aanvragen van het faillissement.

Juridisch advies

“Ons incassoresultaat is altijd professioneel en daadkrachtig”

Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel juridisch advies. Een aantal kleine aanpassingen in uw contract- of algemene voorwaarden kunnen u al een juridisch sterkere positie geven.

Het incassobeleid van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten is altijd professioneel en daadkrachtig, hierdoor betekent het begin van een incassoprocedure niet direct het einde van uw zakelijke relatie.

Voor een professionele en snelle aanpak op basis van “no cure, no pay” in de minnelijke fase, bent u bij het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een incassobureau? Te Biesebeek Advocaten heeft al veel bedrijven en particulieren in Zwolle, Kampen, Dronten, Meppel, Ommen, Lelystad, Genemuiden, Harderwijk, Emmeloord, Hardenberg, Raalte, Deventer, Hasselt en omgeving succesvol kunnen helpen!