Wat doet een incassobureau?

Wat doet een incassobureau? Een incassobureau zorgt ervoor dat uw debiteuren overgaan tot betaling. Wanneer klanten uw rekeningen niet betalen, komt uw liquiditeit onder druk te staan. U kunt liquiditeitsproblemen krijgen, waardoor u ook niet aan uw betalingsverplichting kunt voldoen. Een incassobureau is gespecialiseerd in het professioneel, daadkrachtig en succesvol innen van openstaande vorderingen. Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten is een betrouwbare partner.

Neem contact op

Professioneel incasseren begint hier

Wat zijn de voordelen van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten?

Het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten heeft alle juridische knowhow in huis om zelfs het meest slepende incassotraject snel en daadkrachtig tot een einde te brengen. Wanneer een debiteur ondanks diverse maatregelen niet overgaat tot betaling, kunnen onze advocaten - in tegenstelling tot de meeste incassobureaus - direct overgaan tot het treffen van gerechtelijke maatregelen. Dit is één van de voordelen van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten.

No cure, no pay
Daarnaast incasseren wij in het minnelijke traject op basis van het beginsel ‘no cure no pay’. Behoudens een gering bedrag aan dossierkosten, betaalt u in deze fase geen kosten indien uw vordering niet wordt geïncasseerd. Wanneer het minnelijke traject niet tot voldoende resultaat leidt, kunnen de advocaten van Te Biesebeek Advocaten snel schakelen en gerechtelijke maatregelen treffen. Vooraf worden er dan heldere afspraken gemaakt over de kosten van een gerechtelijke procedure.

Wat doet het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten nog meer?

Bij Te Biesebeek Advocaten kunt u als ondernemer naast incasso ook terecht voor juridische bijstand. In elk rechtsgebied, want onze zes advocaten hebben ieder een eigen specialisme. Denk hierbij aan: agrarisch recht, ondernemingsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, erfrecht, bouwrecht of huurrecht. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het betrouwbare incassobureau van Te Biesebeek Advocaten

Meet weten?

Te Biesebeek Advocaten kan het gehele traject voor u als ondernemer begeleiden, eerst middels een buitengerechtelijk incassotraject en eventueel uiteindelijk als advocaat. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 038 – 422 30 20info@tebiesebeek.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij vertellen u graag meer over wat het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten voor u kan betekenen.