Incassobureau Apeldoorn

Incassobureau dichtbij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten
Het incasseren van vorderingen op een snelle en daadkrachtige manier, dat is waar het incassobureau nabij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten in uitblinkt. Weigert uw debiteur te betalen? En heeft u al een aantal keer tevergeefs contact met uw debiteur opgenomen omtrent de openstaande rekeningen? Of bent u gewoon op zoek naar een partner voor uw debiteurenbeheer? In beide gevallen biedt het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten uitkomsten. Wij zorgen voor betere inning resultaten en incasseren bijna altijd zonder tussenkomst van de rechter.

Neem contact op

Onze procedure

Liever begint u er niet aan: de incassoprocedure. Het kan immers uw verstandhouding met uw klanten op scherp stellen. En dat is wel het laatste wat u wilt. Gelukkig kunt u in Apeldoorn gebruik maken van het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten. Onze specialisten doen hun uiterste best om uw band met de debiteur op goede voet te houden. Maar hoe gaat zo’n procedure eigenlijk in zijn werk?

Allereerst stapt u - als ondernemer in Apeldoorn - naar het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten. Hier kunt u uw zaak aanmelden. Wanneer wij hierop ingaan, gaat de procedure van start. Wij beginnen deze met het versturen van de eerste sommatiebrief. In veel gevallen is dit voldoende. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt het incassotraject voortgezet. Zo wordt de debiteur nogmaals aangeschreven, wordt telefonisch contact opgenomen of worden gerechtelijke maatregelen aangezegd. Indien de debiteur aan het einde van het buitengerechtelijk traject niet voor betaling van uw vordering heeft zorg gedragen, krijgt u van ons een advies over een gerechtelijke procedure.  

Het betrouwbare incassobureau van Te Biesebeek Advocaten

Twee scenario's

Na het starten van een incassoprocedure kunnen er twee dingen gebeuren: uw debiteur betaalt of betaling blijft achterwege. Dit is allemaal afhankelijk van uw klant. De scenario's die het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten nabij Apeldoorn tegen komt, worden hierna besproken. 

Uw debiteur wil betalen

Uw gang naar een incassobureau nabij Apeldoorn heeft een duidelijk doel. De debiteur moet zijn of haar schuld met u vereffenen. Het meest rooskleurige resultaat zou dan ook zijn dat uw klant u direct terugbetaalt. In het geval betaling ineens niet mogelijk is, kan het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten nabij Apeldoorn een betalingsregeling treffen. De klant moet zich dan wel aan een aantal voorwaarden houden. De betalingsregeling wordt door het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten gecontroleerd.

Uw debiteur wil niet betalen

Helaas zijn niet alle debiteuren bereid om te betalen of ze laten zelfs niets van zich horen. In dat geval biedt het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten u in Apeldoorn twee mogelijkheden aan. U kunt de schuld laten voor wat het is of u neemt vervolgstappen. In het laatste geval kunt u een gerechtelijke procedure starten. Na afloop van een buitengerechtelijk traject ontvangt u van ons altijd een advies over een gerechtelijke procedure. Ook de hiermee gepaard gaande kosten worden met u besproken. Onze advocaten kunnen u hierin bijstaan.

 

incassobureau

No cure no pay 

Bij het incassobureau nabij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten wordt in het buitengerechtelijke traject geïncasseerd op basis van het beginsel ‘no cure no pay’. Er wordt slechts een gering (vast) bedrag aan dossierkosten in rekening gebracht. Leidt het minnelijk traject niet tot voldoende resultaat en is een procedure onvermijdelijk: dan maken wij op voorhand heldere en duidelijke afspraken. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het telefonisch, schriftelijk en per mail aanmanen van de debiteur. Daarbij staat gepaste en heldere communicatie centraal. Uit onze hoge incasso scores kan worden geconcludeerd dat onze oplossingsgerichte aanpak zeer succesvol is.

Gerechtelijke incassoprocedure in eigen beheer

Soms is een gerechtelijke incassoprocedure helaas het enige dat rest om uw vordering te incasseren. Blijft de betaling van uw openstaande facturen uit? Laat dan uw vordering in het gerechtelijke incassotraject incasseren. Het incassobureau dichtbij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten helpt u daar graag bij. Dat betekent dat wij ook de gerechtelijke incassoprocedure voor u kunnen verzorgen. Op deze manier bespaart u tijd én geld, want u hoeft niet op zoek naar een advocaat. Bovendien is het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten al op de hoogte van uw situatie.

Succesvolle incasso

Het incassobureau vlakbij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten inschakelen?

Het incassobureau vlakbij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten kenmerkt zich door hoge incasso scores, persoonlijke aanpak en een klantvriendelijke incassowijze. Daarnaast leert u bij ons hoe u uw klanten sneller laat betalen, wanbetalers herkent en wanbetalers kunt tegengaan. Wilt u uw incasso indienen? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld uw debiteurenbeheer? Neem dan gerust contact op met het incassobureau van Te Biesebeek Advocaten. Dat kan door te bellen naar 038 – 422 30 20 of een e-mail te sturen naar info@tebiesebeek.nl. De medewerkers van het incassobureau nabij Apeldoorn van Te Biesebeek Advocaten helpen u graag verder.